02/12/13

Emulator Dolphin (Wii and GameCube)

Dolphin is an emulator for two recent Nintendo video game consoles: the GameCube and the Wii. It allows PC gamers to enjoy games for these two consoles in full HD (1080p) with several enhancements: compatibility with all PC controllers, turbo speed, networked multiplayer, and even more!

Download the latest version here.
Compatibility list here.

Features
  • Supports DOL/ELF, Gamecube + Wii disc images / physical backup discs, Wii system menu / channels, WBFS images, and WADs.
  • Debuggers for PowerPC, DSP, and graphics processors
    • Interpreters and recompilers for each processor
    • OpenGL 3 and Direct3D 11 renderers with graphical enhancements, and a software renderer for debugging
  • Action Replay simulator and Gecko Code interpreter
  • Gamecube Memory Card Manager
  • Real and emulated Wiimote support
  • Gamepad support (including Xbox 360 pad)
  • Experimental NetPlay
  • Save states 
System Requirements

  • Windows Vista or higher, or Linux, or OS X (Intel only).
  • Fast modern CPU with SSE2. Multiple cores for a speed boost.
  • Any reasonable modern GPU with Pixel Shader 3.0 or greater. nVidia or ATI are good. Older integrated Intel chips may not work, newer ones should work fine.

Just Install and Play :)
Have any problems? Click here to see guides and documentation.

11 komentar:

  1. gan mau dong yang eye shiled 21 gan isonya ane nyari gak ada soalnya

    BalasHapus
  2. downloadnya disini gan lengkap http://coolrom.com/roms/ dari A-Z,download gg ribet pula tinggal nunggu 15 detik IDM nongol

    BalasHapus
  3. sedikit share isonya disini www.sowbfs.blogspot.com (semoga membantu) :)

    BalasHapus
  4. min ada gameshark legend of mana/code breaker untuk cep/pec ?

    BalasHapus
  5. bro, agak menyimpang nih, boleh minta save state ppsspp utk game obscure psp di level 20 A_Desk_Perched_High, kalau boleh di level 21 aj setelahnya ini, soalnya cutting pliernya hilang, jadi gak bisa potong rantai yg di lemari isi bensin. tolong yah bro email aja ke daniel-ntl@plasa.com

    BalasHapus
  6. Maaf MAS, saya bisa minta tolong ajarin cara jalanin emulatorNya,,, ?

    saya newbie dan saya pengen banget maen Inazuma eleven Go Strikers :(
    Please bales, Help me

    BalasHapus
    Balasan
    1. spertinya sudah dijelaskan dengan tulisan, baca dan coba" aja dulu yak :)

      Hapus